Ine Trompet

Psychologe voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen

Komende periode zal Ine niet aan het werk zijn in de Groeilamp wegens zwangerschapsonderbreking. U kunt steeds terecht bij de collega’s van het kinder- en jongerenteam.

Welkom! Ik ben Ine en werk als kinder- en jongerenpsychologe in De Groeilamp. 
In samenwerking met mijn collega’s Amber, Sara en Kim bied ik speltherapie, creatieve therapie en gesprekstherapie aan voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen, alsook begeleiding voor ouders.

Ik help graag jonge mensen en hun gezinnen vooruit in het leven. In therapie bespreken we eerst in alle vertrouwen de zaken die moeilijk lopen of dingen die je graag zou veranderen. Nadien gaan we samen als een team op zoek naar wat jou het best kan verder helpen en gebruiken we jouw aanwezige kwaliteiten en sterktes om nieuwe wegen te vinden. Voor mij is het zeer belangrijk dat bij dit proces iedereen zich goed voelt en vooral goed gehoord voelt.

Ik werk ook graag op maat. Bij deze integreer ik verschillende therapeutische stromingen en technieken (cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, speltherapie, oplossingsgerichte therapie en cliëntgerichte therapie) in de diagnostiek en behandeling, en evalueer ik regelmatig wat werkt voor ieder specifiek individu.

Doelgroep

Kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Ook ouders kunnen in mijn praktijk terecht voor opvoedingsondersteuning.

Opleidingen, erkenningen en ervaring

Master in de Klinische Psychologie (UGent, 2013)
Erkend door de Psychologencommissie (Erkenningsnummer: 902112862)
Bijscholing en training in gezinstherapie, kunst- en speltherapie, en begeleiding bij huiselijk geweld
Persoonlijk profiel op Vind-een-psycholoog.be: https://www.vind-een-psycholoog.be/psycholoog/ine-trompet-merelbeke.html
Meer dan vijf jaar ervaring in het werken met kinderen, jongeren en jongvolwassenen binnen de geestelijke gezondheidszorg en de integrale jeugdhulp. Dit zowel in België als in Australië waardoor ik heb geleerd om te werken vanuit verschillende invalshoeken en met verscheidene culturen.

Contact en praktische informatie

Een individuele sessie duurt normaal gezien 50 minuten. Het intakegesprek (= het eerste kennismakingsgesprek) duurt 60 minuten.
De sessie gaat door op dinsdag, tussen 15 uur – 21 uur.
Afhankelijk van de mutualiteit is er voor kinderen en jongeren een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk.
Via deze link vind je een overzicht: www.vlaamspatientenplatform.be

Voor een afspraak of meer informatie kan je mij telefonisch bereiken op het nummer 0468/47 38 46. Bij afwezigheid kan je jouw naam en telefoonnummer nalaten en dan zorg ik ervoor dat ik jou zo snel mogelijk terugbel.
Daarnaast kan je me ook per e-mail bereiken: psycholoog.ine@gmail.com.

Sluit Menu