Donderdag 25 april 2021

Overzicht terugbetaling psychotherapie en psychologische begeleiding, opgesteld door het Vlaams Patiëntenplatform, update februari 2021.

In februari 2021 maakte het Vlaams Patiëntenplatform een nieuw overzicht van de terugbetaling die elk ziekenfonds aan zijn leden biedt voor psychotherapie en psychologische begeleiding. Via deze link komt u op de pagina van het VPP terecht. Het resultaat is een dossier met een algemene bespreking van de terugbetalingsmogelijkheden en een vergelijking van het aanbod van de verschillende mutualiteiten.

Vrijdag 1 mei 2020

We groeien rustig verder: Veerle versterkte vanaf dit voorjaar ons team als massage-, lichaamsgerichte en gezondheidstherapeute!

Sinds het voorjaar van 2020 kunt u trouwens ook terecht bij Veerle. Zij startte in de praktijk als massage-, lichaamsgericht en gezondheisdtherapeute. Neem een kijkje op haar profiel voor meer informatie en haar contactgegevens.

Donderdag 17 oktober 2019

Sinds begin oktober hangt er in de Groeilamp op donderdagavond een zalige zen sfeer! 

Els startte sind kort met haar yoga lessen. Voor meer info kan je terecht bij haar rubriek op deze website.

Donderdag 17 oktober 2019

De Groeilamp blijft groeien: Ine versterkt vanaf november ons team als Kinder- en jongerenpsychologe!

Vanaf 19 november kunnen kinderen, jongeren en hun ouders ook terecht bij Ine. Meer informatie vind u via het therapeutisch aanbod of bij de rubriek van Ine Trompet.

Zondag 23 december 2018

De Groeilamp groeit: Ake versterkt vanaf januari ons team als psycholoog en dramatherapeut!

Vanaf 1 januari versterkt klinisch psycholoog en dramatherapeut Ake opnieuw het team van De Groeilamp. Volwassenen en jongvolwassenen kunnen bij Ake terecht voor dramatherapie.

Voor een afspraak of meer informatie kan je hem telefonisch (0476/641.444) bereiken of per mail Ake.arnouts@gmail.com

Zondag 23 december 2018

De Groeilamp groeit: Margot versterkt vanaf januari ons team als kinder- en jongerenpsychologe!

Vanaf 1 januari versterkt kinder- & jongerenpsychologe Margot het team van De Groeilamp. Kinderen en jongeren kunnen bij Margot terecht voor spel-, gespreks- & creatieve therapie. Ouders voor opvoedingsondersteuning.

Voor een afspraak of meer informatie kan je haar telefonisch bereiken (0499 / 354026)
of per e-mail margot.vdbulcke@gmail.com.

Donderdag 25 oktober 2018

Overzicht terugbetaling psychotherapie en psychologische begeleiding, opgesteld door het Vlaams Patiëntenplatform, update maart 2018.

In maart 2018 maakte het Vlaams Patiëntenplatform een nieuw overzicht van de terugbetaling die elk ziekenfonds aan zijn leden biedt voor psychotherapie en psychologische begeleiding. Via deze link komt u op de pagina van het VPP terecht. Het resultaat is een dossier met een algemene bespreking van de terugbetalingsmogelijkheden en een vergelijking van het aanbod van de verschillende mutualiteiten. Daarnaast vind je een samenvattend document dat op één pagina samenvat welke terugbetaling elk ziekenfonds biedt. Psychologen, psychotherapeuten en patiëntenverenigingen kunnen dit bijvoorbeeld aan de muur hangen om patiënten te informeren. Er is een versie voor de doelgroep kinderen en jongeren en een versie voor de doelgroep volwassenen.

Sluit Menu