Woensdag 27 februari 2019

De Groeilamp blijft groeien: Peter versterkt vanaf januari ons team als Shiatsu behandelaar!

Vanaf 1 maart kan je in de Groeilamp terecht voor Shiatsu behandeling. Meer informatie vind u via het therapeutisch aanbod of bij de rubriek van Peter Albrecht.

Voor een afspraak of meer informatie kan je hem telefonisch bereiken (0474 / 396552)
of per e-mail peteralbrecht@live.be

Zondag 23 december 2018

De Groeilamp groeit: Ake versterkt vanaf januari ons team als psycholoog en dramatherapeut!

Vanaf 1 januari versterkt klinisch psycholoog en dramatherapeut Ake opnieuw het team van De Groeilamp. Volwassenen en jongvolwassenen kunnen bij Ake terecht voor dramatherapie.

Voor een afspraak of meer informatie kan je hem telefonisch (0476/641.444) bereiken of per mail Ake.arnouts@gmail.com

Zondag 23 december 2018

De Groeilamp groeit: Margot versterkt vanaf januari ons team als kinder- en jongerenpsychologe!

Vanaf 1 januari versterkt kinder- & jongerenpsychologe Margot het team van De Groeilamp. Kinderen en jongeren kunnen bij Margot terecht voor spel-, gespreks- & creatieve therapie. Ouders voor opvoedingsondersteuning.

Voor een afspraak of meer informatie kan je haar telefonisch bereiken (0499 / 354026)
of per e-mail margot.vdbulcke@gmail.com.

Donderdag 25 oktober 2018

Overzicht terugbetaling psychotherapie en psychologische begeleiding, opgesteld door het Vlaams Patiëntenplatform, update maart 2018.

In maart 2018 maakte het Vlaams Patiëntenplatform een nieuw overzicht van de terugbetaling die elk ziekenfonds aan zijn leden biedt voor psychotherapie en psychologische begeleiding. Via deze link komt u op de pagina van het VPP terecht. Het resultaat is een dossier met een algemene bespreking van de terugbetalingsmogelijkheden en een vergelijking van het aanbod van de verschillende mutualiteiten. Daarnaast vind je een samenvattend document dat op één pagina samenvat welke terugbetaling elk ziekenfonds biedt. Psychologen, psychotherapeuten en patiëntenverenigingen kunnen dit bijvoorbeeld aan de muur hangen om patiënten te informeren. Er is een versie voor de doelgroep kinderen en jongeren en een versie voor de doelgroep volwassenen.

Sluit Menu