Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/1/c/4/degroeilamp.be/httpd.www/wp-content/plugins/forge/includes/class-forge-menu.php on line 42 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/1/c/4/degroeilamp.be/httpd.www/wp-content/plugins/forge/includes/class-forge-menu.php on line 42 Deprecated: Required parameter $width follows optional parameter $id in /customers/1/c/4/degroeilamp.be/httpd.www/wp-content/plugins/virtue-toolkit/kadence_image_processing.php on line 76 Deprecated: Required parameter $height follows optional parameter $id in /customers/1/c/4/degroeilamp.be/httpd.www/wp-content/plugins/virtue-toolkit/kadence_image_processing.php on line 76 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Notices::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/c/4/degroeilamp.be/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-notices.php on line 46 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Path::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/c/4/degroeilamp.be/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-path.php on line 57 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Extensions::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/c/4/degroeilamp.be/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-extensions.php on line 35 Deprecated: Required parameter $wrapper follows optional parameter $type in /customers/1/c/4/degroeilamp.be/httpd.www/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/freemius/includes/class-fs-logger.php on line 145 Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/1/c/4/degroeilamp.be/httpd.www/wp-content/themes/oceanwp/inc/walker/menu-walker.php on line 360 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/1/c/4/degroeilamp.be/httpd.www/wp-content/themes/oceanwp/inc/walker/menu-walker.php on line 360 Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/1/c/4/degroeilamp.be/httpd.www/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/walker.php on line 151 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/1/c/4/degroeilamp.be/httpd.www/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/walker.php on line 151 Nieuws / vacatures

Vrijdag 1 september 2023

Nieuwe vacatures online. Bekijk zeker de tekst op de home pagina!

Donderdag 2 februari 2023

Sinds februari 2023 is onze nieuwe collega Kim gestart! 

Kim vervoegt ons kinder en jongerteam. Voor meer info kan je terecht op haar profiel op deze website.

Zondag 16 januari 2022

Dag iedereen,

Ik beslis om na de komst van een tweede kindje (even, voor onbepaalde duur) geen zelfstandige praktijk meer te voeren. 
Er is ruimte nodig om te cocoonen met de kindjes, om creatief te zijn, om te verlangen en kortom wat ruimte te laten voor iets nieuws.
Toch verlaat ik dit warme Groeilamp-nest met spijt …
Ik herinner me de samenwerking met interessante en oprechte, warme collega’s en denk met veel liefde terug aan alle boeiende zoektochten die ik samen mocht maken met kinderen, jongeren en hun ouders die hun vertrouwen stelden in mij én in het samen spelen, spreken, fantaseren, creëren.
Waarvoor oneindig veel dank! 

Het ga jullie goed en veel liefs,

Josephine

Donderdag 25 april 2021

Overzicht terugbetaling psychotherapie en psychologische begeleiding, opgesteld door het Vlaams Patiëntenplatform, update februari 2021.

In februari 2021 maakte het Vlaams Patiëntenplatform een nieuw overzicht van de terugbetaling die elk ziekenfonds aan zijn leden biedt voor psychotherapie en psychologische begeleiding. Via deze link komt u op de pagina van het VPP terecht. Het resultaat is een dossier met een algemene bespreking van de terugbetalingsmogelijkheden en een vergelijking van het aanbod van de verschillende mutualiteiten.

Vrijdag 1 mei 2020

We groeien rustig verder: Veerle versterkte vanaf dit voorjaar ons team als massage-, lichaamsgerichte en gezondheidstherapeute!

Sinds het voorjaar van 2020 kunt u trouwens ook terecht bij Veerle. Zij startte in de praktijk als massage-, lichaamsgericht en gezondheisdtherapeute. Neem een kijkje op haar profiel voor meer informatie en haar contactgegevens.

Donderdag 17 oktober 2019

Sinds begin oktober hangt er in de Groeilamp op donderdagavond een zalige zen sfeer! 

Els startte sind kort met haar yoga lessen. Voor meer info kan je terecht bij haar rubriek op deze website.

Donderdag 17 oktober 2019

De Groeilamp blijft groeien: Ine versterkt vanaf november ons team als Kinder- en jongerenpsychologe!

Vanaf 19 november kunnen kinderen, jongeren en hun ouders ook terecht bij Ine. Meer informatie vind u via het therapeutisch aanbod of bij de rubriek van Ine Trompet.

Zondag 23 december 2018

De Groeilamp groeit: Ake versterkt vanaf januari ons team als psycholoog en dramatherapeut!

Vanaf 1 januari versterkt klinisch psycholoog en dramatherapeut Ake opnieuw het team van De Groeilamp. Volwassenen en jongvolwassenen kunnen bij Ake terecht voor dramatherapie.

Voor een afspraak of meer informatie kan je hem telefonisch (0476/641.444) bereiken of per mail Ake.arnouts@gmail.com

Zondag 23 december 2018

De Groeilamp groeit: Margot versterkt vanaf januari ons team als kinder- en jongerenpsychologe!

Vanaf 1 januari versterkt kinder- & jongerenpsychologe Margot het team van De Groeilamp. Kinderen en jongeren kunnen bij Margot terecht voor spel-, gespreks- & creatieve therapie. Ouders voor opvoedingsondersteuning.

Voor een afspraak of meer informatie kan je haar telefonisch bereiken (0499 / 354026)
of per e-mail margot.vdbulcke@gmail.com.

Donderdag 25 oktober 2018

Overzicht terugbetaling psychotherapie en psychologische begeleiding, opgesteld door het Vlaams Patiëntenplatform, update maart 2018.

In maart 2018 maakte het Vlaams Patiëntenplatform een nieuw overzicht van de terugbetaling die elk ziekenfonds aan zijn leden biedt voor psychotherapie en psychologische begeleiding. Via deze link komt u op de pagina van het VPP terecht. Het resultaat is een dossier met een algemene bespreking van de terugbetalingsmogelijkheden en een vergelijking van het aanbod van de verschillende mutualiteiten. Daarnaast vind je een samenvattend document dat op één pagina samenvat welke terugbetaling elk ziekenfonds biedt. Psychologen, psychotherapeuten en patiëntenverenigingen kunnen dit bijvoorbeeld aan de muur hangen om patiënten te informeren. Er is een versie voor de doelgroep kinderen en jongeren en een versie voor de doelgroep volwassenen.

Sluit Menu