Wie kan bij mij terecht?

Zit je met een innerlijk conflict, zit je levenswandel in een crisis, worstel je met existentiële vragen of valt er iets zwaar om te verwerken?

Ik richt me voornamelijk op mensen die zich vast voelen zitten in een fase in hun leven. Ik tracht met jou je rouwproces te verlichten.

Als coach tracht ik samen op zoek te gaan naar nieuwe doelen en uitdagingen. We werken samen aan je herstel.

Hoe ga ik te werk?

Naast gesprekstherapie gebruik ik andere creatieve methoden (vnl. beeldende technieken) als hulpmiddel bij het verwerken van frustraties en het vinden van nieuwe uitdagingen.

Ik zoek graag, samen met jou, naar een symbool; wanneer je dit wenst, werken we samen naar een eindproduct, iets tastbaars. Dit kan een juweeltje, een beeld, een tekst, een lied, een gerecht, kortom van  alles zijn. Zo kunnen we het proces symboliseren en heb je iets fysiek in handen waarop je later kan terugvallen wanneer je het moeilijk hebt. Om iets te creëren kunnen we ook samen in een atelier of op verplaatsing gaan werken.

Hoe kan je mij bereiken?

Joostwillem@gmail.com
0479 69 46 56
Zaterdag tussen 13.00u-17.00u. in De Groeilamp

Relevante ervaring en expertise

Als lector aan een verpleegkundeschool te Anwerpen heb ik al 18 jaar ervaring in het coachen van studenten. Ik geef er voornamelijk psychiatrische vakken en gesprekstechnieken en ben op de hoogte van de tendensen binnen de gezondheidszorg. Ik volgde een opleiding beeldhouwkunde en ontdekte hoe kanaliserend het beeldend werken kan zijn. Ik startte de opleiding creatieve therapie en vond er het gepaste huwelijk tussen het beeldend en het therapeutisch werken, het verwerken.

In mijn praktijk werk ik herstelgericht en pas ik een eigen methodologie toe op vraag en tempo van de klant.  Ik zoek naar specifieke tools en opdrachten op maat en tracht samen te werken naar iets tastbaars, een eindproduct, een symbool.

Contact en Tarieven

Sessie van 1u therapie: 50 euro (inclusief materiaal)

Sessie in het atelier: 1,5u. = 50 euro

De kosten voor extra materiaal in het atelier (bv. Klei bakken, zilver gieten, steen, ,..) worden onderling afgesproken.