Sara Sauren

Dramatherapeut en klinisch orthopedagoog

Welkom! Ik ben Sara en werk als kinder- en jongerentherapeut in De Groeilamp. In samenwerking met mijn collega’s Ine, Amber en Margot bied ik dramatherapie aan voor kinderen en jongeren.

Het is niet altijd makkelijk om te vertellen wat er in je omgaat, wat je denkt en wat je voelt. Zeker als je niet zo lekker in je vel zit. Bij dramatherapie hoef je niet altijd te praten maar werken we spelenderwijs. Na een kennismaking starten we een proces, waarbij we naast praten voornamelijk zullen spelen, doen en experimenteren.

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt zodat je je vanuit een veilige context verder kunt ontwikkelen. Ik maak gebruik van verschillende methodieken zoals rollenspel, poppenspel, verhalen … om op jouw maat en tempo aan de slag te gaan.

Doelgroep

Kinderen en jongeren en hun ouders of zorgfiguren

Opleidingen, erkenningen, lidmaatschappen en ervaring

Master in de Pedagogische Wetenschappen – orthopedagogiek – KU Leuven Visumnummer Klinisch Orthopedagoog 355466
BANABA Creatieve therapie – dramatherapie – Arteveldehogeschool Gent
Developmental Transformations – DVT België

Ik heb ervaring in het werken met kinderen, jongeren en jongvolwassenen binnen de geestelijke gezondheidszorg, het (buitengewoon) onderwijs en de integrale jeugdhulp.

Contact en praktische informatie

Een individuele sessie duurt 50 minuten. Het intakegesprek (= het eerste kennismakingsgesprek) duurt 60 minuten.
Alle afspraken gaan door op donderdag tussen 15u30-19u30.

Voor een afspraak of meer informatie kan je mij telefonisch bereiken op 0494 23 34 51 of per e-mail via sara.sauren@gmail.com

Sluit Menu