Brecht Jaspaert

SAMtherapeut en -coach

Welkom

Ik ben Brecht en ik houd ervan om mensen te begeleiden in hun eigen ontwikkelingsproces.

Ik licht graag kort even mijn visie toe:
Al vanaf onze kinderjaren nemen we overtuigingen en gevoelens aan, met betrekking tot onszelf en de relatie met anderen. Na de kindertijd breiden deze overtuigingen en gevoelens vaak uit met als gevolg dat ze zichzelf in stand houden en veel weerstand bieden tegen verandering. Ze zijn zo geconditioneerd dat ze vaak heel onbewust aanwezig blijven. De hieruit volgende belemmerende denk- en gedragspatronen creëren op hun beurt de uitwendige wereld die we intern naar onszelf communiceren. Je krijgt namelijk wat je (onbewust) uitstuurt.

Via de Script-As-Methode gaan we samen naar de kern van deze denk- en gedragspatronen en leggen we de negatieve onderliggen overtuigingen en onderdrukte emoties bloot. Via 7 stappen (meer info op mijn site) komen we uiteindelijk tot een positieve transformatie van deze overtuigingen zodat jij bewust kan kiezen voor zelfliefde; zodat jij het prachtige leven kan ontvangen dat je uitstuurt.

Ikzelf besloot in 2020, na totaal afwijkende studies, mijn hart te volgen en de SAM-opleiding te starten. Dit opende mijn ogen en resulteerde in een grote verwondering voor de wereld van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en welzijn. Deze ervaring deed me uiteindelijk verlangen om zelf therapeutisch werk te verrichten. Het is de plek om mijn gaven, kennis en passie te delen, en anderen te begeleiden in hun eigen reis naar een betekenisvol leven.

Je bent dus van harte welkom om samen de kracht van innerlijke groei en transformatie te ontdekken.

Voor wie?

Ik werk met jongeren (16+) en volwassenen met verschillende en uiteenlopende uitdagingen.

De uiteindelijk klacht of uitdaging beschouw ik vaak als een symptoom of gevolg van. Het doel is om met jou te kijken waar het schoentje echt knelt. Hierbij word je beschouwd als een compleet mens, bestaande uit diverse zijden (mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek), die allemaal een rol spelen in jouw proces.

Mogelijke thema’s zijn: relationele en familiale conflicten, innerlijke conflicten, contact met jezelf herstellen, communicatie, onverwerkte trauma’s aanpakken, vastlopen in emoties, onzekerheid, identiteitsvragen, stemmingsklachten, angsten, …

Opleidingen, erkenningen, lidmaatschappen en ervaring

Scirpt-As-Methode en gevoelsontwikkeling (2023 afgerond)

Vedic Art basisopleiding (2023 afgerond)

Specifieke lerarenopleiding (2019 afgerond)

Master of Science: Elektromechanica (2018 afgerond)

Contact en praktische informatie

Voel je vrij om contact met me op te nemen, zodat we samen kunnen kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

Via telefoon: 0474 06 12 49

Via mail: therapeutbrechtjaspaert@gmail.com

Voor meer info: www.brechtjaspaert.be

Tarief: €75/sessie (+/- 1u30)

Beschikbaarheid: Vrijdag

Sluit Menu