Noortje De Cleene

Yogatherapeut en opstellingswerk

Lichaamsgericht therapeut (in opleiding)

Hallo daar, ik ben Noortje.

Als coach en vertrouwenspersoon werd ik me bewust van hoe essentieel ontspanning en verbinding zijn voor ons welzijn. Mijn yogamatje werd sinds mijn achttiende een veilige haven, en ik voelde een diep verlangen om anderen te laten delen in deze ervaring. Dit bracht me naar yogaopleidingen in India en Costa Rica, gevolgd door verdere trainingen in ACT en systemisch opstellingswerk. Deze opleidingen verdiepten mijn begrip van het lichaam als een wijze raadgever. Momenteel volg ik een opleiding lichaamsgerichte psychotherapie bij Agape.

Gedreven door mijn passie voor lichaamswerk focus ik op therapie waarbij het lichaam niet alleen centraal staat, maar ook fungeert als ons innerlijke kompas en gids richting groei en transformatie.

Ik erken dat we allemaal momenten ervaren waarin we ons vast voelen zitten. Samen kunnen we herontdekken wie je werkelijk bent, voorbij de angst, stress en belemmeringen. Mijn aanpak is gericht op het smeden van een sterke verbinding met jezelf via jouw lichaam waarbij ik een veilige en ondersteunende omgeving bied om te ontdekken en te groeien. We gebruiken een combinatie van lichaamswerk en systemisch opstellingswerk met het doel om innerlijke blokkades te verhelderen en je authentieke kracht te herontdekken.

Wil je je door mij laten dragen in dit proces? Of ben je nieuwsgierig naar hoe we dit samen kunnen aanpakken? Ik ben hier om naast je te staan als een warme getuige van jouw groei.

Doelgroep

(Jong)volwassenen

Opleidingen, erkenningen, lidmaatschappen en ervaring

Lichaamsgerichte psychotherapie (2024 – heden)

Embodiment and micro-constellations (2022 – 2023)

Acceptance and Commitment Therapy (2022)

Yoga Teacher Trainingen 500hr (2018, 2021)

Master gezondheidsvoorlichting en -bevordering (2014 – 2016)

Bachelor sociaal werk (2011 – 2014)

Contact en praktische informatie

Beschikbaarheid: Sessies vinden plaats op vrijdagen.

Tarieven: €75 voor een sessie van 60 minuten; €120 voor sessies vanaf 90 minuten. Gratis annulering tot 48 uur vooraf, daarna wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Geïnteresseerd in een eerste sessie of meer informatie? Neem contact op via info@noortjedecleene.com of bezoek www.noortjedecleene.com voor meer details.